Om K&C Solutions

K&C Solutions, fastighetstjänster för både företag och privatpersoner

Om oss

Men vilka är vi? När startade vi företaget? Och varför just kring detta?

K&C Solutions startade som en bisyssla under hösten 2013 där vi provade oss fram och formade konceptet vi har idag, under resans gång så arbetade vi, införskaffade oss utbildningar inom våra grenar och kontakter med företag som kompletterar vår service som vi numera har ett samarbete med och som vi stolta kan vara återförsäljare och installatörer åt.

K&C Solutions står för Kirsi&Christians lösningar, vi kom fram till dessa lösningar allteftersom vi själva upptäckte behovet av hjälp kring enskilda hus, sådana problem som vi själva fick uppleva samt lösa kring vårt hus som sen kom igång hos bekanta som hade fått liknande problem som vi hjälpte att lösa och på den vägen är det.

Kirsi har arbetat över 16 år inom handels och service och jag själv Christian 17 år inom säkerhet och åtgärdsjour, när jag och min sambo Kirsi pratade om att starta företaget så kombinerade vi våra kunskaper och erfarenheter som gav oss framgångsreceptet, erfarenheten, servicekänslan och hur vi ska tillmötesgå era behov som fastighetsägare att bilda grunden för vårat företag.

Eftersom våra medarbetare ska vara hos er så vill vi att ni som kunder ska veta att det är rätt personer som arbetar hos er, sålunda så kräver vi som arbetsgivare att våra medarbetare ska ha en bra bakgrund därför begär vi utdrag ur polisregistret, ordnad ekonomi samt tystnadsplikt och kunna svenska i tal och skrift.

Så vi tog fastighetsägande till en helt ny nivå för dig som fastighetsägare så med detta vill vi påpeka att vi gör ditt ägande lite enklare helt enkelt… Så att du har er tid att njuta eller förvalta din fastighet.

Nyfiken? Titta gärna på våra tjänster och se vad vi kan hjälpa dig med, när du har bestämt dig kontakta oss gärna via mejl info@kcsolutions.se eller ring 0735072392 mellan 09:00-17:00 vardagar (röda dagar och helger har vi stängt), lunchstängt mellan 12:00-13:00.